Advies voor verpakkings- & productie-industrie

We hebben een technisch hart. We werken graag aan machines die onze hulp nodig hebben om beter te presteren en in betere conditie te blijven. Daarnaast willen we het beste technische advies bieden, zodat de machine efficiƫnter en met meer stabiliteit zal produceren.

In onze utopie kunnen machines werken zonder ongeplande en onvoorziene stilstand. Machines geven, op basis van data, duidelijke instructies die de operator nodig heeft om stilstand te voorkomen. Dit alles zorgt voor een ontspannen omgeving zonder stressvolle situaties voor zowel mens als machine.

Machineprestaties, data en onderhoud is wat ons drijft. Het is onze motivatie om het beste technische adviesbureau voor technische verbeteringen te worden. Dit alles, altijd onder de voorwaarde dat de investering meer oplevert dat het kost.

Wij zetten ons in voor het doel om meer winst voor onze klanten te behalen dan onze service kost.

Hoe?

Onze aanpak is hands-on, onze technische experts zullen naast de machines gaan zitten om de taken van de machines en operators te begrijpen.

Terwijl we inzicht verwerven en gegevens verzamelen, richten we ons op wat kan worden aangepast, wat kan worden verholpen en wat moet worden geautomatiseerd.

We zijn selectief. We accepteren alleen een zaak als we overtuigd zijn van een goed eindresultaat en hebben samen met onze klanten berekend dat onze diensten meer winst zullen opleveren dan onze service kost. Wanneer we niet overtuigd zijn, starten we het project niet. Hierdoor worden onze klanten beschermt.

We helpen operators de techniek te begrijpen en samen met mens en machine stellen we gerichte schoonmaak-, machine reinigings- en onderhoudsinstructies op. We trainen de operators en fabriek technici in het gebruik van deze tools.

Zo verbeteren we machines, werken we met machines en zorgen we voor meer productiestabiliteit en betere prestaties.

Wat we bieden

Er zijn veel soorten consultancy en methoden beschikbaar voor klanten die een proces willen verbeteren. Onze belangrijkste focus ligt op waar we goed in zijn: technisch advies voor machines. Dat is wat we bieden om machines te verbeteren.

Activia beheer

  • Machine afstelinstructie documenten voor stabiliteit
  • Gebruiker documenten, OPL & SOP
  • Grondoorzaak kennis ontwikkeling middelen
  • Eigenaarschap, operator trainingen en opleidingen
  • Analyse van storingen, continue verbetering en upgradesontwikkeling
  • Machine data gebaseerde verbeteringen

Verschillende soorten onderhoud

  • Selfservice onderhoud
  • Preventief onderhoud op basis van gegevens / draaiuren
  • Op gegevens gebaseerde preventie van storingen en defecten