Ondersteuning bij het produceren met machines

Wij werken graag aan en met machines, ongeacht leeftijd, branche of snelheid. Machines in goede staat houden, nauwlettend in de gaten houden en op tijd bijsturen is wat volgens ons nodig is om langdurige en ongeplande stilstand te voorkomen.

Data is essentieel. Of het nu gaat om geautomatiseerde gegevensverzameling of naast de machine zitten en gebeurtenissen en metingen zelf bij te houden.

We ontwerpen protocollen voor zowel afstellingen-, reiniging- en onderhoudsinstructies om de conditie en prestaties van de machine te stabiliseren.

Machineprestaties, data en onderhoud is wat ons drijft. Het is onze motivatie om onze klanten te ontzorgen door de beste technische ondersteuning te bieden voor de operators en de stabiliteit van de machine.

Onze zorg voor operators is om hen te begeleiden. Dit door middel van verschillende tools voor continue verbetering, ze op te leiden en een kennis database op te zetten met en voor operators.

Hoe?

Onze aanpak is hands-on. Onze technische experts zullen naast de machines gaan zitten om het werk van de machine en operator te begrijpen.

We verwerven inzicht door machine data te verzamelen zodat kan worden bepaald wat moet worden verbeterd, wat moet worden opgelost en wat moet worden verholpen.

We ontzorgen onze klanten door ondersteuning te laten bieden door ervaren technici. Ze zijn bekend met protocollen voor machineverbetering, hebben veel kennis, zijn professioneel in het omgaan met problemen en besteden de juiste aandacht en zorg aan rapportages en logboekregistratie. Daarnaast zijn ze in staat verbeteringen voor te stellen van protocollen, machines of methoden om stilstand te verkorten en te voorkomen.

Bij stabiele productie leunen we niet achterover. Onze technici zullen tijd besteden aan het opleiden van operators, hen helpen de vastgestelde protocollen en manier van werken te begrijpen en een database met grondoorzaken van problemen op te zetten.

Zo verbeteren we machines, werken we met machines en zorgen we voor meer productiestabiliteit en betere prestaties.

Wat we bieden

Er zijn veel soorten consultancy en methoden beschikbaar voor klanten die een proces willen verbeteren. Onze belangrijkste focus ligt op waar we goed in zijn: het aanbieden van technisch advies en ondersteuning voor en gericht op machines. Dat is wat we bieden om machines te verbeteren. Zowel op locatie als middels ondersteuning op afstand.

OPL & SOP

  • Een team van technici zal de OPL-inhoud beoordelen op basis van de meest voorkomende ongeplande stops en nieuwe OPL’s ontwerpen als de redenen voor de top stops veranderen.

Instructies voor het afstellen van de machine

  • MaSol technici zullen een basis afstellingen boek opstellen, volledig gebaseerd op de geïnstalleerde machines.
  • We blijven de basisaanpassingen en instructies gedurende een lange periode optimaliseren, waarbij we ons voortdurend concentreren op kritieke procesverstoringen.

Grondoorzaak ondersteuning

  • Kennis vastleggen en overdragen
  • Integreren van een kennis bestand van meerdere domeinen in één manier van werken

Continuous improvement

  • 5S – Clean and structured workplace
  • Kaizen – Brainstorm workshops
  • Kanban – Visual Managemen, organizing signals
  • Poka Yoke – Mistake Proofing
  • Single Minute Exchange of Dies