BOP | Bedrijfsmiddel Onderhouds Programma

MSE Projects BV bied ondersteuning voor uw Technische dienst, zowel voor onze eigen gebouwde machines, als onderhoud aan machines van andere machinebouwers.

Mocht u nog geen eigen onderhoud software in gebruik hebben, dan bieden wij u toegang tot het onderhoud software pakket van Comlink. Zowel voor onze eigen gebouwde MSE Projects machines, als andere machines.

Met Comlink hebben wij een samenwerking in het gebruik van BOP – Bedrijfsmiddel Onderhouds Programma Comlink is het bedrijf achter BOP Software voor technisch onderhoud

BOP is hét branche onafhankelijke Asset Management Software programma, speciaal ontwikkeld voor elke technische dienst. Met BOP software kan elke technische dienst alle voorkomende werkzaamheden administreren.

BOP Software voor technisch onderhoud

Het veelzijdige gereedschap voor uw technische dienst! Een praktisch hulpmiddel voor de registratie van de dagelijkse werkzaamheden binnen de technische dienst. Denk aan:

  • Planning van het preventief onderhoud
  • Storingsverloop 
  • Kosten van het onderhoud.

Werkorders, Meldingen

Met BOP kunt u een volledige werkorder administratie opzetten. Zowel meldingen (storingen, problemen) als het preventief onderhoud wordt op werkorders geplaatst. Voor het afhandelen van meldingen zijn er vele opties, van het direct afhandelen tot aan het stap voor stap doorlopen  van een vastgestelde procedure.

Inkoop, Voorraad, Budgetten

BOP bevat alle modules en opties om de dagelijkse administratie binnen een technische dienst bij te houden. BOP is ook uitermate geschikt voor het beheren van de voorraad, het inkopen van onderdelen, het budgetteren van de kosten en nog veel meer. 

Management informatie

Het wordt steeds belangrijker om terugkoppeling te geven aan anderen (management, klanten, overheid, auditors) en te rapporteren over de uitgevoerde werkzaamheden. BOP helpt u daarbij, door een optimale inrichting bereiken wij voor u een maximaal resultaat. 

Voor kleine en middelgrote TD

Het is ons doel om software te leveren die eenvoudig is in gebruik. De dagelijkse activiteiten binnen een technische dienst zijn al hectisch genoeg, het administreren van de werkzaamheden moet daarom efficiënt zijn. Het heeft bij ons de hoogste prioriteit om BOP aan deze standaard te laten voldoen. Door dit uitgangspunt is BOP geschikt gebleken bij zowel de kleinere als de middelgrote technische diensten. 

Technische informatie

Om goed preventief onderhoud uit te kunnen voeren en een grondige analyse van storingen te kunnen maken is het vastleggen van technische data essentieel. In BOP kunt u zelf de stamkaarten van de bedrijfsmiddelen (machines, installaties, gebouwen, voertuigen)  die u wilt onderhouden, inrichten en beheren

Preventief onderhoud

Voor elk type preventief onderhoud kunt u in BOP zelf de schema’s samenstellen en beheren. Een advieslijst geeft u informatie over het preventief onderhoud op de korte termijn, maar ook een planning voor de langere termijn wordt met BOP inzichtelijk gemaakt.