Machinebouw, Installaties & machine upgrade engineering

We bouwen graag unieke en speciale machines.
Daarom zoeken we naar unieke markten, met hun unieke worstelingen, behoeften en ideeën. Daarnaast zoeken we naar veranderingen voor meer efficiëntie en minder afval.

In de verpakkings- & productie industrie zijn de machine eigenaren en gebruikers allemaal op zoek naar allerlei verbeteringen. We willen graag gerichte oplossingen, nieuwe technieken en unieke machines opstellen. Hiervoor wordt efficient en gedreven samengewerkt met de kennishouders van de machine.

Daarom werken we graag in de verpakkings- & productie-industrie.

Hoe?

We willen met toonaangevende productiebedrijven spreken over de uitdagingen, problemen en verspillingen die ze van tijd tot tijd het hoofd moeten bieden en de oorzaak van elk probleem, afval of inefficiënte behandeling in de machine begrijpen. Op basis van hun input en ideeën vinden we een technische oplossing. Deze werken we uit tot een concept voor machinebouw.

Dit is hoe we de verpakkings- en productiemachinesector willen bedienen met op maat gemaakte oplossingen, gebaseerd op hun eigen prioriteiten, budgetten en vereisten.

Wat we bieden

Als MaSol bieden we oplossingen op basis van brainstormsessies met de eindklant en kennishouders zelf. Na intensief testen en herontwerpen in productieomgevingen zullen we onze geleverde machines intensief ondersteunen voor verdere ontwikkeling om het prototype te verbeteren om in prototypeoptimalisatie of serieproductie te gaan.

MaSol biedt verschillende soorten partnerschap aan de klanten. Bijvoorbeeld een eenmalige ontwikkeling waarbij exclusiviteit van de klant deel uitmaakt van de overeenkomst, of de opzet van een investeringssamenwerking waarbij de oorspronkelijke initiële ontwikkelingspartner een goedkope conceptmachine heeft. MaSol heeft vervolgens rendement op investering middels vervolgverkopen aan andere partijen, evenals diensten op geleverde apparatuur in het veld. De problemen en ideeën van de klant onze oplossingen zijn de basis voor ons partnerschap.